Domov Marketing Ekipa Urnik Kontakt

Na celjskem sejmišču se začenjajo spomladanski sejmi

Na celjskem sejmišču se danes začenjajo spomladanski sejmi, in sicer 22. sejem Flora, 16. sejem Poroka in 13. sejem Altermed, v soboto pa tudi 40. sejem ApiSlovenija. Otvoritve slednjega se bo udeležil tudi premier Miro Cerar. Na omenjenih sejmih pričakujejo 420 razstavljavcev iz 24 držav.

Na sejmu Flora bo Ekoci poleg izmenjevalnice semen, znanja, cepičev starih sadnih vrst in prikazov dobrih praks skupaj s partnerji danes pripravil še posvet o samooskrbi.

Razstavljavci na sejmu Flora letos napovedujejo ugodne nakupe najboljših semen, sadik in zelišč, sadnega in okrasnega drevja, izbirati bo mogoče med trajnicami in enoletnicami, eko sadikami zelenjave in eko dišavnicami. V ponudbi bodo slovenske avtohtone sorte, po katerih je vse več povpraševanja.

Sejem Poroka prinaša poročne trende, kreacije na modni pisti, sejemske ugodnosti ter ideje in nasvete za popoln poročni dan. Na sejmu bo že sedmo leto zapored velika promocijska razstava poročnih šopkov, s katero želita Celjski sejem in Sekcija cvetličarjev in vrtnarjev pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije promovirati slovenske cvetličarne in njihovo kreativnost.

Vsem, ki skrbijo za svoje zdravje in se želijo seznaniti z novimi zdravilnimi tehnikami, zdravim kuhanjem in super hrano za svoje dobro počutje in vitalnost, pa je namenjen sejem Altermed. Sejem znova prinaša več kot 100 predavanj in predstavitev mojstrov zdravega življenja.

Sejem ApiSlovenija, ki ga Celjski sejem pripravlja v sodelovanju s Čebelarsko zvezo Slovenije, zadnja leta beleži rast števila obiskovalcev in razstavljavcev na dogodku. Čebelarke in čebelarji obisk največjega sejma v širši regiji izkoristijo za ugodne nakupe opreme, pripomočkov in materialov za čebelarjenje pred začetkom sezone.