Domov Marketing Ekipa Urnik Kontakt

Luka Dončić je skočil na drugo mesto!

Dončićmanija v ZDA in seveda tudi v Sloveniji, kjer pridno glasujemo zanj, se nadaljuje! Luka Dončić je v glasovanju za nastop na tekmi zvezd, NBA All-Star, ki bo prihodnji mesec v Charlottu, v zadnjem tednu prejel več kot milijon in pol glasov. Ob objavi zadnjih vmesnih rezultatov za spektakel, ki bo na sporedu čez dober mesec, ima zvezdnik Dallas Mavericks kar 2.220.077 glasov.

Na zahodu je tako prehitel zvezdnika Golden State Warriors Stepha Curryja (2.094.158), zaostaja pa le za LeBronom Jamesom iz Los Angeles Lakers, ki je pri 2.779.812 glasovih in je tudi košarkar z največ glasovi v tokratnem glasovanju, tako kot je bil že pred tednom dni, ko so prvič objavili vmesne rezultate.

Na drugem mestu skupno in na prvem v vzhodni konferenci je tudi tokrat košarkar Milwaukee Bucks Giannis Antetokounmpo, ki je prejel 2.670.816 glasov. Od Dončića je več glasov prejel tudi zvezdnik Boston Celtics Kyrie Irving (2.381.901), medtem ko tretjeuvrščeni Kawhi Leonard iz Toronto Raptors že zaostaja (2.092.806).

Veliko manj od Dončića, a še vedno precej glasov je dobil tudi drugi slovenski košarkar v najmočnejši košarkarski ligi na svetu. Trenutno poškodovani član Miami Heat Goran Dragić je pri 191.541 glasovih.

vir: siol.net