Domov Marketing Ekipa Urnik Kontakt

Predstavitev podjetni??ke zgodbe in novega modela v Sloveniji izdelanega hiperavtomobila Ô?×TS 900h APEXÔ??

 

Predstavitev podjetniške zgodbe in novega modela v Sloveniji izdelanega hiperavtomobila „TS 900h APEX“ podjetja TUSHEK SUPERCARS na Fakulteti za tehnologijo polimerov v Slovenj Gradcu

 

8. aprila 2019 od 14.00 do 16.00 ure na Fakulteti za tehnologijo polimerov (Ozare 19, Slovenj Gradec). Novinarska konferenca bo potekala pred dogodkom ob 13.00 v sejni sobi v 2. nadstropju.

 

Fakulteta za tehnologijo polimerov v okviru Kariernega centra FTPO, v ponedeljek, 8. aprila 2019, od 14:00 do 16:00, za študente, zaposlene in vse avtomobilisti─Źne navdušence ter ljubitelje izjemnih podjetniških zgodb, organizira predstavitev podjetja in podjetniške zgodbe TUSHEK Supercars.

 

Ekipa podjetja Tushek, Slovenijo postavlja na zemljevid luksuznega športnega avtomobilizma. Podjetje, ki je za─Źelo kot startup, je ustanovil nekdanji slovenski dirka─Ź Aljoša Tušek. Superšportni avtomobili so ??e dolgo del vsakdana Aljoše Tuška. So njegove sanje in velika obsesija, saj jih skupaj s sodelavci konstruira ??e ve─Ź kot desetletje. Njihovi modeli, ki se od športnih lo─Źijo ravno po posebnih materialih in ekstremnih dirkaških lastnostih, veljajo za ene najla??jih, najbolje vodljivih in najhitrejših športnih avtomobilov, ter za povrh vsega še za za ene najlepših. Model TS900h APEX odpira pot v nov razred vozil – Ultra Light Hyper Car.